Så här säger ni om oss

Här samlar vi positiva erfarenheter, kommentarer och feedback från kunder, återförsäljare och samarbetspartners. Det ger oss massa energi och hjälper till att utveckla YOGADJUREN på allra bästa sätt. Together is better.

Vill du också skicka en recension till oss?

"Mycket bra produkter att ha vid både barnyoga och familjeyoga. Enkla och tydliga, samt kan användas på många olika sätt vilket passar bra i min verksamhet där jag leder olika yogaklasser. Har provat i olika åldrar från 5 år och det passar verkligen alla på olika sätt då de varken blir för svåra för yngre eller för "barnsliga" för äldre barn. Ett fint och personligt hantverk som jag rekommenderar!"

/Anna, yogaledare

  

”Den fina affischen leder ofta till spontan yogalek där vi testar att röra oss som olika djur hemma i vardagsrummet. Det är lekfullt och mysigt och jag blir glad att det ofta
kommer som initiativ från min 4-åring.”

/ Malena, 38 år

  

"Jag beställde ett yoga-memory då mina barn gärna och ofta ville yoga själva med hjälp av bilderna på Yogadjurens instagramkonto. I en vardag där jag gärna ser att barnen
spenderar mindre tid framför skärmar så blev yoga-korten ett perfekt sätt att låta barnen få fortsätta utforska yoga på ett lekfullt sätt men även få vila ögonen från skärm och blått ljus. Sen att vi gärna leker mer aktivt med dem och att även jag använder dem trötta morgnar gör den lilla kortpåsen perfekt för hela familjen! Härnäst ska den få följa med ut och resa som ett lekfullt sätt att få in rörelse när de behöver sitta stilla länge. Vi är så nöjda!”

/ Josefin, 37 år med två små barn

 

 ”Jag använder memoryt hemma med barnen (4 och 8 år) och vi tycker allihop att det är jättekul! Jag tycker att det gör yoga med barn så väldigt enkelt och inbjudande. De härliga bilderna lockar barnen att testa direkt, och det blir en så mysig stund tillsammans! Sonen 8 år hälsar att det får 5 av 5 stjärnor! 

I somras visade jag förresten min systerson (3 år) juli månads sommaryoga-kalender på Instagram och han ville bara fortsätta, körde igenom hela kalendern. Har lagt en beställning på ett memory till honom också!”

/Julia, 39 år

 

"Gillar verkligen postern! Jag och dottern gör djuren tillsammans och har väldigt roligt."

/Karin

 

”Jag vann affischen på en instagramtävling och jag tycker era fyra små djurfigurer är jättefina och lätta att förstå! Jag tycker det är jättebra att ni har ett memory nu så att det går att plocka vilka positioner man vill göra. I somras hade vi besök från kompisar med barn och jag hade ett par dagar med yoga med alla barnen.”

/ Vanesa

 

"I mitt tidigare liv höll jag på med yoga men har haft svårt att finna rummet i vårt liv att återuppta det. Med yoga-julkalendern såg jag en möjlighet att komma igång igen tillsammans med barnen, som en del i vår nattningsrutin. Sagt och gjort, vi ändrade nattningsrutinen och varje kväll i december gjorde vi en ny rörelse. Det blev en så mysig rutin att vi fortsatte och med poster, påsksaga och nu senast memory kan vi variera vårt utövande. Bortsett från ett sommaruppehåll så har vi yogat med djuren varje kväll sedan
decembers början. Barnen väljer varannan rörelse, eller drar vartannat kort. Vi andas igenom de långsamma rörelserna och hjälps åt om det är svårt. Det är ett enkelt sätt att finna harmoni och lugn. Men även gemenskap och glädje. Det behöver inte vara så avancerat och det går att lägga på den nivå som passar. Vi yogar vidare och ser fram emot alla nya äventyr som Älgot, Kotta, Flax och Bobo tar med oss på!"

/Maria med barnen Stina, 6 år och Elsa, 3 år

 

”Yogadjurens poster har varit ett underbart komplement till barnyogan. Uppskattas extremt mycket av barnen. Den bjuder in nyfikenhet, viljan att prova på, lek och inte minst skratt. Den är ett enkelt och roligt sätt få in barnyogan i vardagen.

/Roxana, barnyogaledare

 

"Vill först bara tala om att jag älskar era yogadjur! Jag har gett bort en poster till mitt lilla barnbarn och även beställt en till mig själv. Har också ett memory som jag tänker använda mig av i min egen barnyoga, både på jobbet som förskollärare och i min egen firma. Där ska de få fungera som bl.a. placeringskort på barnens yogamattor. Efter yogapasset har jag en tanke om att alla ska få visa sin yogabild och position som vi tillsammans sedan gör och pratar om. Givetvis ska vi även spela vanligt memory också med korten. Tack för det fantastiska arbete som ni gör!"

/ Jill, barnyogaledare & förskollärare